Rettsområder:

Om oss

Frirettshjelpadvokat.no er en nettside som formidler advokat til deg som er i en rettslig tvist eller som har et konkret juridisk problem. Etter at du har fylt ut kontaktskjema, vil en våre advokater ta kontakt med deg innen 48 timer påfølgende virkedag etter at du har sendt inn din henvendelse til oss.

Frirettshjelpadvokat.no er ikke et eget advokatfirma. Vi har samarbeid med advokater med spesiell kunnskap og erfaring på nettopp de rettsområder og problemstillingene du trenger hjelp til.

Formålet med frirettshjelpadvokat.no er å gjøre juridisk bistand tilgjengelig for alle som har behov for advokathjelp på en enkel måte, uten unødige omkostninger. Dette betyr at advokaten ringer opp og gir inntil en halv time gratis vurdering og råd.

Klikk på Jeg trenger advokat og skriv kort hva problemet ditt er. Du vil bli kontaktet av den advokaten som har den mest relevante erfaring innen saksområdet for oppfølgingsspørsmål, uten omkostninger. Vennligst angi når du vil bli kontaktet og på hvilket telefonnummer.

Advokatfirmaet Voldhuset er initiativtaker og står bak nettsiden frirettshjelpadvokat.no

Om oss | Vilkår/forbehold | Kontakt